Alle Machines

Alle Machines

Alle Machines is onderdeel van Alle Machines B.V. en is een uitgebreid overzicht van alle machines die op dit moment verkrijgbaar zijn. Alle Machines richt zich voornamelijk op alle machines die jij thuis gebruikt. Denk aan alle koffiemachines, wasmachines, droger, vaatwassers, stofzuigers, televisies, ijskasten, blenders, grill- en tostimachines, geluidsapparatuur zoals dj-sets, headphones en dergelijken. Alle Machines is de plek voor alle machines.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 29-05-2020 stopgezet

6,9
166 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 166 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 148 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Natascha
    Review voor Alle Machines

    Niet alles is geleverd en geen reactie op bellen en mailen. Geen service is de slechtste service!

  • Nynke Jongbloed
    Geverifieerde klant van Alle Machines

    Door te zorgen dat er een track en trace code geleverd wordt evenals bevestigingsmail. Wanneer de bestelling uiteindelijk wordt geannuleerd door alle onduidelijkheid en het dan bij levering geweigerd wordt, het geld wat bij bestelling direct is overgemaakt weer netjes wordt terug gestort! Ik wacht nu al een maand op mijn geld.

  • Freddie W
    Review voor Alle Machines

    Op tijd geleverd en uitstekende communicatie. Prijs was ook prima. Goede zaak en zeker het aanbevelen waard.

  • IV
    Review voor Alle Machines

    Goede service, het bestaat nog! Ben heel netjes geholpen. Grappig verhaal is dat mijn vrouw en ik per ongeluk en zonder het van elkaar te weten twee dezelfde artikelen hadden aangeschaft om elkaar mee te verassen. Ik had namelijk aangegeven dat ik deze tv wou hebben. Na een chat via de livechat met de klantenservice (hoefde niet te wachten!! Er was iemand direct online) sprak ik een vriendelijke medewerker (Freek of Frans ofzo) en die annuleerde een van de twee betaalde bestellingen en hij stortte het bedrag eenmaal terug. Verdere levering snel uitgevoerd. Al met al zeer tevreden en erg snel, adequaat en vriendelijk geholpen.

  • Jop van Linden
    Review voor Alle Machines

    Duidelijke En overzichtelijke website. Goede omschrijving qua materiaal en maatvoering. Snelle levering. In een woord top

  • Ayden Ziriha
    Review voor Alle Machines

    Sehr gut! Sehr schnelle Lieferung. Danke!

  • Fred van Leer
    Review voor Alle Machines

    Dit was mijn derde bestelling bij Allemachines. Wederom goede snelle levering; goed verpakt, helemaal fijn. Ik heb in het verleden wel eens onduidelijk gehad, maar toen werd ik keurig geholpen door de helpdesk. Nu was dat helemaal niet nodig. Hartstikke bedankt voor de snelle en fijne levering!

  • Jan Dikkers
    Review voor Alle Machines

    Ik heb bij allemachines.com een zwembad van intex gekocht met allemaal accessoires. Op de site was het chill dat al die accessoires onder de omschrijving van het product stonden. Ik wist precies welke items ik nodig had. Ik had eigenlijk geen idee of alles wel compleet zou zijn, dus via livechat gevraagd of kabels etc. er bij zaten. Nou zat alles er praktisch bij, maar van de zwembadpomp had ik nog een kabel nodig. De connectie kit van intex was te klein voor de afstand die ik wou.

    Mijn tuin is niet zo groot zoals je op de foto kan zien, maar hij is wel volledig waterpas. Vorig jaar nog geegaliseerd. Vooraf goed berekend wat mijn maximale grootte mag zijn en of de plek beter geschikt is voor een rond of rechthoekig Intex zwembad.

    Hij staat nu netjes in het hoekje en wordt goed gebruikt door de kids. Ding is echt huuuge! Haha.

    Over alle machines: service was echt prima en ze leverden het bad de volgende dag. Heel fijn, want het was toen nog lekker weer. Nu, een paar weken verder ook wel weer, maar vorige week weer minder. Hoe warm het is maakt trouwens niet uit, want de warmtepomp en de solar bollen die ik heb gehaald warmen het zwembad lekker op.

    Service: goed
    Snelheid: goed
    Product: fantastisch

    Al mijn zwembadspullen haal ik nu bij allemachines, ook omdat ze vaak cheaper zijn. Maar als ik een simpel product ergens anders geodkoper vind, dan ga ik hem daar kopen haha. Toch denken om de kleintjes he haha.

  • Yme-Jan Meder
    Review voor Alle Machines

    Snelle levering, hele mooie producten en een duidelijke website. Ik heb in het verleden wel eens onduidelijk gehad, maar toen werd ik keurig geholpen door de helpdesk.

  • Ursula
    Review voor Alle Machines

    Bestellingen worden snel geleverd. Op het gebied van verpakking valt nog wat winst te behalen. Een klein aantal boekjes die in een envelop passen werden in een grote doos vol met plastic afgeleverd wat resulteerde in veel afval.

  • Megan
    Review voor Alle Machines

    Netjes en op tijd. Bestellen is makkelijk. De site is helder en transparant. Het volgen van de bestelling gaat prima en de bezorging verloopt perfect. Goed verpakt en als leuk extraatje een onderhoudsboekje voor de gitaar. De producten voldoen altijd aan de verwachting omdat de informatie op de site goed en volledig is. Top!

  • Barry
    Review voor Alle Machines

    Snelle levering duidelijke communicatie!
    Product was beschadigd maar heb het niet terug gestuurd. Waarschijnlijk transportschade.
    Lichteffecht deed het nog goed en prijs was dermate goedkoop dat ik het hierbij laat..
    Verder alles goed en duidelijk geweest!

  • Gemme De Jong
    Review voor Alle Machines

    Snel, nette service.
    Scherp geprijsd.
    Maar ook letten ze op details als inpakken en een welkoms briefje erbij.
    Al met al een zeer prettige online winkel ervaring.

  • Diederik
    Review voor Alle Machines

    Hele fijne ervaring! Zelfs tijdens coronatijd waarin ze aangaven veel vertraging te hebben kwam mijn pakketje snel binnen

  • John Van Noten
    Review voor Alle Machines

    Product besteld, was op voorraad, niet binnen de 24u vertrokken, wegens "de drukte"... dag erna nog steeds niet vertrokken... blijkbaar wordt er volgens te telefoniste (die trouwens niets afweet van het bedrijf en er ook niet voor werkt én enkel boodschappen kan doorgeven) maar van 09 tot 13u gewerkt en kan ze na 13u niemand meer bereiken... tja, als je maar van 9 tot 13u werkt, dan kan ik het geloven dat alles achterstand heeft en ze het "druk" hebben.... Als het product niet snel gaat verzonden worden, dan vrees dat dit onze eerste en laatste bestelling hier gaat worden... Beste groet, John Van Noten

  • wesley koot
    Review voor Alle Machines

    Snelle levering en mooie prijzen

  • Philippe PICHARD
    Geverifieerde klant van Alle Machines

    Les - : Aucun suivi colis, aucun mail, ni numéro de commande. Jouet de très très mauvaise qualité malgré un prix très élevé. Cassé au bout de 8 jours d'utilisation. Très déçu.
    Les + : livraison dans les temps

  • Jelle
    Review voor Alle Machines

    Correcte informatie leveren

  • Cora Heger
    Geverifieerde klant van Alle Machines

    Reageren en de klacht oplossen

  • Florian
    Review voor Alle Machines

    Internet