LOFT Meubels
LOFT Meubels is onderdeel van D&K Living. Een groter geheel, erop gericht om de meubelmarkt in de Benelux open te breken. Wij hanteren minimale marges voor onze kwaliteit meubels en dat komt ten goede aan u, de consument! De producten worden rechtstreeks uit de fabriek, zonder tussenkomst van derden, bij u aangeboden. Hierdoor is de prijs aanzienlijk lager dan bij onze concurrenten. Daarnaast bieden wij ook nog eens de mogelijkheid tot maatwerk aan. Zowel in de afmetingen van het blad, de hoogte van de tafel als de afmetingen van de poten. Ook kiezen wij ervoor om een all-in-prijs aan te bieden. Geen verborgen bezorgkosten of stiekeme exclusief BTW prijzen. Onze tafel configurator op deze website wijst zich van zelf. Mocht u toch vragen hebben, wij staan gereed u telefonisch te woord te staan voor persoonlijk advies.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 11-04-2019 stopgezet

7,3
3 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 3 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • S
    Review voor LOFT Meubels

    Ik heb bij dit bedrijf besteld omdat toen ik bestelde de levertijd 2 weken was, maar dat werden er vier en toen 8 maar Ik wacht nu al meer dan 10 weken op mijn tafelbladen en ze zijn er nog niet reageren 1 keer in de week als je mazzel heb op je bericht

    Antwoord van LOFT Meubels

    Beste Sylvia,

    Bedankt dat u de tijd heeft genomen een review te schrijven, echter zouden wij hier toch graag nog even op willen reageren.
    De levertijd is helaas nooit 2 weken geweest, op het moment dat u de bestelling heeft geplaatst was dit 4-6 weken. Wij betreuren het uiteraard dat de levertijd is overschreden en om deze reden hebben wij met u een passende tegemoetkoming afgesproken. Het klopt dat wij, vanwege de drukte, soms minder snel telefonisch bereikbaar zijn, echter streven wij ernaar dat wij klanten altijd binnen 1 dag alsnog te woord staan. Wij herkennen ons dan ook niet in de door u genoemde afwezigheid van 1 week.
    Desalniettemin hopen wij dat u alsnog tevreden bent met uw aankoop en de aangeboden tegemoetkoming.

    Met vriendelijke groet,

    Team LOFT Meubels

  • Michael Vanwolleghem
    Review voor LOFT Meubels

    De service is fantastisch. Er wordt enorm snel gereageerd op mails. Zelfs in het weekend ! Er wordt op deskundige wijze meegedacht over het ontwerp en de afwerking. Het geleverde materiaal is van degelijke kwaliteit en de prijzen zijn goed. Kortom: dit betaal je met plezier.
    Dus: een echte aanrader

  • Henk
    Review voor LOFT Meubels

    Ik heb een tafelblad en onderstel besteld. Zeer tevreden mee, de tafel ziet er goed uit. Ook de verwachte levertijd van 20 dagen kwam overeen. Al met al zeer positief.