Vodelca
Vodelca.nl - Voordeel op elektronica . Profiteer van een snelle levering en voordelige prijzen in een van onze webwinkels. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche bieden wij u kennis van zaken en een goede aftersales.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 20-07-2020 stopgezet

8,1
539 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 470 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 469 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

  • Melissa Vos- van Burken
    Review voor Vodelca

    ZEER SLECHT! LEVEREN NIET!
    Zelf achter je bestelling aan de want ze houden je niet op de hoogte! En dan heb je eindelijk contact na 20x hun bereiken. Verplaatsen ze het elke week. Geen vertrouwen meer in gekregen dus geannuleerd. Zou binnen 5-10 werkdagen terug gestort worden. Die 10 werkdagen zijn al lang verstreken en nog geen geld terug! BESTEL NIET MENSEN!

  • Rverstappen
    Review voor Vodelca

    Communicatie is belazert , veel loze beloftes,geen
    Berichten als de beloofde levering niet komt
    Na dit bericht en 2 keer bellen vandaag eindelijk
    De vaatwasser en voor het ongemak kreeg ik een luxe uitvoering van mijn boschmodel xxl,voor de zelfde prijs, toch nog een mooi gebaar Vodelca,
    Toch een mooi gebaar, bedankt

  • Bart van den Boogard
    Review voor Vodelca

    Het is beschamend om dit u te moeten zeggen, maar uw webwinkel kunt u verbeteren door simpelweg de producten te leveren die gekocht zijn. Als vervolgens levertijden veranderen zou het basale klantenservice zijn om eens contact met uw wachtende klant op te nemen. Ik wacht een half jaar op mijn vaatwasser en heb telkens zelf contact met u moeten zoeken. Dat hoort niet.

  • Dennis
    Review voor Vodelca

    Wat een schande dit bedrijf!! Het is niet eens een bedrijf, het zijn pure oplichters. Ik adviseer iedereen hier niet te kopen. Werkelijk waar nog geen enkele belichte nagekomen en niets wordt gecommuniceerd. Bij het zoeken naar contact geen bereik of reactie. Na 1 maand was het product er nog niet, toen maar de order geannuleerd. Wacht nu al 3 weken of ze wel of niet het geld terugstorten. Heb besloten het nu uit handen te geven.

  • dennis
    Review voor Vodelca

    mij mijn geld terug te geven! anders doe ik vandaag aangifte van oplichting!

  • Henk Catsburg
    Review voor Vodelca

    Omdat ik mijn bestelling geannuleerd heb zou ik binnen 14 dagen mijn geld terug krijgen. Die zijn 29 juni voorbij en ik heb nog niets terug gekregen!
    Als ik het vrijdag niet binnen heb ga ik aangifte doen en een mail naar programma Radar sturen.
    Beste stozuigervoordeel,
    Order 300013507, nota 300011442

    Mevr. W. van Weelden
    Nassaulaan 114
    4461 SX Goes

    Op rekening:
    NL25RABO 0302 0290 87

    Met vriendelijke groet,
    W. van Weelden

  • Wilma
    Review voor Vodelca

    Telefoon beantwoorden, op mail reageren

  • Kelly Komperda
    Review voor Vodelca

    Laten niks van zich horen. Geen idee wanneer mijn bestelling komt en of hij nog komt. Telefonisch niet bereikbaar. Reageren niet op de e-mails die ik gestuurd heb. Heb er een hard hoofd in.

    Ga niks bij dit bedrijf kopen!!

  • Lucy
    Review voor Vodelca

    Snel levering en niét liegen .

  • Kleinsman
    Review voor Vodelca

    Op 8 juni een stofzuiger besteld. Meerdere keren uut mijzelf contact moeten zoeken. Na lang wachten al 2x vernomen dat 'volgende week vrijdag ' geleverd wordt. Tot op heden niets ontvangen!

  • Anoniem
    Review voor Vodelca

    Ze beloven van alles maar komen werkelijk helemaal niets na. Op e-mails wordt totaal niet gereageerd en via de chat houden ze je continu aan het lijntje. Beloofde bevestiging van levering op gewenste datum is nooit gekomen. Na 2 weken communiceren is uiteindelijk de boodschap dat ze niet weten wanneer het bestelde product binnenkomt. Dit voelt echt als je reinste oplichting. Nu maar hopen dat ze op tijd terugbetalen, als ik andere verhalen lees wordt dat ook nog een ding. Bizar dat bol.com met dit bedrijf samen wil werken.

  • J. B. Bleeker
    Review voor Vodelca

    Product in mei besteld en betaald, oor Jamie van Antwerpen die bij Vodelca werkt, order #200009160 maar niet geleverd, ondanks meedere mails.
    Geld zou uiterlijk 10 dagen na 26 juni worden teruggestort. Het is nu 20 juli en nog niets gezien natuurlijk van deze oplichters. Het mijn toestel bij EP Bemmel en Kroon gekocht en werd na 2 werkdagen geleverd.
    Vodelca = oplichting.
    Ze kunnen binnenkort rekenen op een telefoontje van mijn rechtshulpverzekering.

  • Linda
    Review voor Vodelca

    Eind april een wasdroger besteld, en vandaag eindelijk binnen gekregen; en een luxere versie gekregen. Dus zeker GEEN oplichters!! Door de corona crises is dit bedrijf in erge moeilijkheden gekomen; slechte levering van de fabrikanten en slechte bezetting qua personeel. Ik heb altijd goed contact met ze gehouden via de chat; ze waren altijd op de tijden aanwezig die vermeld staan op de website. Maar heb wel altijd zelf contact met ze moeten zoeken en ook is de verwachte levering meermaals uitgesteld geweest doordat ze de wasdroger nog niet binnen hadden. Dat was erg balen en ook ik was geschrokken van alle slechte reviews. Maar gelukkig had ik geen haast met een droger en heb ik hem toch vandaag echt binnen gekregen.

    Antwoord van Vodelca

    Beste,

    Bedankt voor uw reactie. Met uw feedback gaan we zeker aan de slag. Veel plezier gewenst met uw apparaat. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de levertijden beter worden. Ook de communicatie wordt hard aan gewerkt. Fijne dag verder:)

    Met vriendelijke groet,

    Job Souren.

  • Nadia Kranghand
    Review voor Vodelca

    ik heb op 22 mei een koelkast gekocht bij Vodelca die zou in 1 week geleveerd en gemonteerd worden. De montagekosten heb ik ook betaald. Tot de dag van vandaag - 9 Juli ! heb ik noch geen koelkast, geen geld terud, geen reactie van de klantenservice! Ze reageren niet op de emails en hun klantenservice lijn is niet beschikbaar. Oplichters ??

  • A van Andel
    Review voor Vodelca

    Antwoord geven op de vragen die je stelt

  • Ron Kaiser
    Review voor Vodelca

    Ondanks meerdere pogingen om een concrete leveringsdatum te ontvangen en meerdere reacties via mail, facebook en app heb ik tot op heden nog steeds geen duidelijkheid over de leverdatum van mijn bestelling van 18 mei met factuurnr #100005154 en ordernr #100006359. Afspraken worden niet nagekomen, ik ontvang geen reactie en levertijden worden iedere keer verschoven.

    Ik heb op dit moment geen enkel vertrouwen meer in het nakomen van afspraken laat staan een levering van mijn bestelling. Inmiddels verzoek gedaan om terugbetaling, aan het onderzoeken hoe ik een klacht kan indienen en overweeg ook rechtsbijstandsverzekering kan in te schakelen.

    Update
    Naar aanleiding van mijn reactie bij de stichting Webwinkelkeur ontving ik de onderstaande reactie;

    Onze excuses voor alle problemen die zijn ontstaan rondom uw bestelling. Wij doen er alles aan alle artikelen zo snel mogelijk te leveren. Helaas is de aanlevering voor veel modellen enorm vertraagd. Wij gaan nakijken wat er mis is gegaan en zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer voor komt. Uw bedrag zal uiterlijk 20-7 op uw rekening staan.

    Het is inmiddels 23-7 en het bedrag is nog steeds niet bijgeschreven op mijn rekening. Hoewel dit geheel in de lijn der verwachtingen lag contact opgenomen met de Stichting Webwinkelkeur en begrepen dat deze inmiddels hun keurmerk voor Vodelca hebben ingetrokken. Hierdoor is helaas het gebruikmaken van de geschillencommissie ook niet meer mogelijk is. Erg benieuwd of terugbetaling gaat plaatsvinden of dat juridische stappen moeten worden genomen.

  • Annemieke
    Review voor Vodelca

    Product TOTAAL niet geleverd en uiteindelijk de bestelling na 16 weken geannuleerd

  • Gerard Blok
    Review voor Vodelca

    Communicatie

  • Ry
    Review voor Vodelca

    I ordered a refrigerator in Inbouwvoordeel but never received it. After one week waiting, I sent a mail to customer service asking for progress but didn’t get any response. After waiting for 5 more days, I tried to call to figure out what happened. However, neither customer service number nor sales number worked. Finally I contacted online support and was told I have to wait for 2 to 3 weeks more. That is not acceptable so I canceled the order. They told me the money will be returned in 5 to 10 working days, which is also extremely long. I’m still waiting for the refund. This is very bad experience and I will never buy anything from Inbouwvoordeel anymore.

    Additional comments on Jul 22, 2020:
    The order was canceled on July 6 and Vodelca promised to refund money within 5 to 10 working days. I still haven’t received the money. It is really annoying :(

    Antwoord van Vodelca

    We are sorry for all the problems that occured around your order. If you give us your order number, we can check what went wrong. Please let us know and we will try to find a solution. Phone number: 0853030724

  • Jantine
    Review voor Vodelca

    nakomen afspraken, telefonische bereikbaarheid, geld terug storten