Solero Parasols

Solero Parasols

Solero Parasols is leverancier van horeca- en tuinparasols voor het midden- tot hoog segment. Doordat Solero alle parasols op de website fysiek in eigen voorraad heeft, wordt de parasol vaak al de volgende dag afgeleverd bij de klant. Parasols worden door heel Nederland en België gratis verzonden. Solero levert naast parasols ook accessoires voor parasols zoals verwarming, verlichting en beschermhoezen. Solero is gevestigd in Best (Nederland), en levert daarnaast ook in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland en andere Europese landen.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 16-01-2023 stopgezet

9,8
244 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 69 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • PLANCHON
    Review voor Solero Parasols

    Livraison dans le temps prévu, petit problème avec la toile : 2 petits trous, une nouvelle toile a été envoyée, sans avoir à renvoyer la première.

  • Fam. A
    Review voor Solero Parasols

    Bij levering bleek het doek een kleine vlek te hebben. Kan eens gebeuren. Oplossing was snel en adequaat. Met app contact met betrokken medewerker. Naservice is dus prima, wat vaak bij winkels minder is. Mooie parasol degelijke uitvoering. Ga zo door!

  • Tobias
    Review voor Solero Parasols

    Super Schirm in jeder Hinsicht, sei es Qualität, Design und Handhabung. Die Kundenbetreuung ist fantastisch, angefangen über die Beratung, Bestellung bis hin zum Versand.

  • Hans
    Review voor Solero Parasols

    Heb de P4 gekocht. Plastic onderdeeltjes vallen een beetje tegen qua kwaliteit. Een plat plastic plaatje in de vorm van een "T" zwierf los door de goed verpakte parasol. Heb wel super snel een nieuw "T" plaatje per post opgestuurd gekregen. Het plastic plaatje wat aan de onderkant van de muurbeugel zit viel er spontaan uit. Die laat ik sowieso weg zodat regenwater daar niet in kan blijven staan. Maar al die plastics hebben geen invloed op de kwaliteit/sterkte van de parasol zelf

  • Jolanda
    Review voor Solero Parasols

    Palestro Pro 400x300 zwart

  • Kelly Deneve
    Review voor Solero Parasols

    Prijs kwaliteit dik in orde . Mooi afgewerkt en degelijk weerbestendig materiaal . Snelle en vriendelijke levering .Voor de dienst na verkoop : na een inschattings fout van mezelf ivm de maten zijn ze heel behulpzaam geweest voor het rechtzetten naar mijn specifieke noden en wensen .
    Dit zie je niet vaak meer !
    Team Solero dikke merci

  • Tine de Haas
    Review voor Solero Parasols

    Na twee jaar al gaatjes in het doek

    Antwoord van Solero Parasols

    Hartelijk dank voor uw feedback!
    Vervelend om te horen dat u teleurgesteld bent over de gaatjes die na twee jaar in het parasoldoek zijn ontstaan. Uiteraard hebben wij deze klacht serieus genomen en hebben we een vertegenwoordiger gevraagd om deze te beoordelen. Hij heeft echter geconstateerd dat de schade door invloeden van buitenaf waren ontstaan; helaas valt dit niet onder de garantie. Omdat het hier slechts om minuscule gaatjes ging, kunnen we ons voorstellen dat u geen interesse had in ons voorstel om een nieuw doek tegen een speciale coulanceprijs te bestellen. Mocht u hier in een later stadium wel voor open staan, neem dan gerust contact met ons op. Afsluitend geven wij u nog als tip om de bijgeleverde beschermhoes te gebruiken.

  • Edwin Huwae
    Review voor Solero Parasols

    De geweldige service en vriendelijk personeel. Zowel door de telefoon als bij aflevering. Nu alleen de zon nog die moet gaan schijnen zodat we onze prachtige parasol kunnen gaan gebruiken.

  • Maria Nieborg-Taris
    Review voor Solero Parasols

    De fantastisch service. Parasol blokkeerde, al de volgende dag kwam de monteur, die in één oogopslag zag wat er aan de hand was, binnen 2 minuten verholpen.
    Zonder kosten, service van de zaak. En deze parasol is in 2018 gekocht. Wat een service!

  • Jan van Meelis
    Review voor Solero Parasols

    Geweldige service. Oude parasol ca 10 jaar oud. Doek versleten. Bij Solero nemen ze de moeite om in het magazijn te zoeken naar een doek dat al jaren uit de collectie is. Deze manier van service verlenen is ongekend in deze haastige tijd.

  • Louis en monique de Kock
    Review voor Solero Parasols

    Het produkt, de service, de klantvriendelijkheid en de monteurs zijn top!!

  • Jan Kamphuis
    Review voor Solero Parasols

    Uistekende service, Kwaliteitsproduct

  • Gerrit
    Review voor Solero Parasols

    Zijn er problemen dan worden die zeer snel opgelost.

  • Bas R.
    Review voor Solero Parasols

    top kwaliteit, goede logistiek en plaatsing. Goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Yvo de Boer
    Review voor Solero Parasols

    Ik heb een Fratello Pro gekocht. Echt een product van super kwaliteit. Je ziet het aan alles.

  • J.P.Janse
    Review voor Solero Parasols

    Kwaliteit en uitstekende service

  • Bert
    Review voor Solero Parasols

    Parasols.nl behoeft niet te verbeteren. Beter is om de uitstekende service zo goed te houden.

  • Tom Vogels
    Review voor Solero Parasols

    Wij hadden een cielo pro gekocht die we na 1,5 week wat te klein vonden. Het was voor Solero helemaal geen probleem om de parasol bij ons thuis om te komen ruilen en hem ook nog van de gewenste kleur doek te voorzien. Super service, mag gezegd worden.

  • Wilma
    Review voor Solero Parasols

    Uitstekende kwaliteit en mooie vormgeving. Denken met je mee en geven goed advies. Levering prima op tijd. Mooi en professioneel bedrijf. Complimenten.

  • Hans van Nieuwenhuijzen
    Review voor Solero Parasols

    Zeer klantvriendelijk, Komen elke belofte na, fantastische kwaliteit parasol. In ons geval de Laterna pro 350. Zeer tevreden.